Hoofdweg 325 hs

1056 CM Amsterdam

020-6189724

Bij spoed toets 1

Praktische Informatie

Praktische Informatie

De praktijk ligt centraal en is bereikbaar met tram 7, 13, bus 15 en 18, uitstappen bij de halte Mercatorplein. Voor meer informatie kunt u google maps raadplegen. Ook is de praktijk  gevestigd op de begane grond en rolstoelvriendelijk.

Relevant postcodegebied 1053 t/m1058  en 1061

Bloedprikken vindt plaats op woensdag- en vrijdagochtend. Na overleg met de huisarts kunt u een afspraak inplannen bij de assistente.

Herhaalmedicatie kunt u aanvragen door te bellen naar 020-6189724 (optie 2). U kunt uw medicatie ook online bestellen via het portaal. Heeft u nog geen account? Belt u dan even naar de assistente, dan kan zij dit voor u instellen.

 

Marga is als praktijkondersteuner somatiek in onze praktijk aanwezig op maandag en dinsdag. Zij houdt zich bezig met diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten.

Zefanja is als praktijkondersteuner GGZ in onze praktijk aanwezig op vrijdag. Bij haar kunt u terecht met allerlei psychische problemen. U moet hiervoor eerst een afspraak maken bij de huisarts.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Om u goed verder te kunnen helpen zal de assistente zorgvuldig de klachten telefonisch uitvragen. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.
.
U kunt bij de assistente verder terecht voor:

  • herhaalrecepten
  • hechtingen verwijderen
  • urineonderzoek, zwangerschapstest
  • injecties
  • suiker- en Hb-controles
  • uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
  • ECG’s
  • oren uitspuiten
  • wratten aanstippen
  • administratieve vragen

Uiteraard heeft de assistente -evenals de huisarts en de praktijkverpleegkundige- geheimhoudingsplicht!

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Liever telefonisch?

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Ga naar de inhoud