Medewerkers

foto coming soon

Mw. S. Yaylali (1978) - Sinds 2017 ben ik praktijkhouder. Ik heb mijn studie gezondheidswetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Mijn artsendiploma heb ik in 2010 behaald. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde, chirurgie en psychiatrie in Rotterdam. De opleiding huisartsgeneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam afgerond (UvA-AMC). Ik werk alle dagen, behalve de maandag.

BIG-nummer: 09913329901

S. Yaylali

Huisarts
Mw. A. van der Weide 600600

Mw. A. van der Weide (1989) – Mijn artsendiploma heb ik in 2013 behaald. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts. Daarnaast ben ik docent-coach van de studie Geneeskunde in Leiden. Mijn studie Geneeskunde en de opleiding tot huisarts heb ik ook in Leiden gedaan. Tevens heb ik gewerkt als arts in het ziekenhuis bij de chirurgie en spoedeisende hulp. Op maandag ben ik aanwezig in de praktijk.

A. van der Weide

Huisarts
foto1

Mijn naam is Judith Leijen-Fresco geboren in 1972. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen. Sinds 1991 ben ik werkzaam als doktersassistente. Jarenlang heb ik in dezelfde praktijk gewerkt maar sinds juli 2017 vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en ben ik in verschillende praktijken werkzaam. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe vaardigheden opgedaan en ik geniet van de charmes van deze multiculturele praktijk.

Judith Leijen Fresco

Assistente
Karima El Hayani 600600

Mijn naam is Karima El Hayani ben geboren en getogen in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als doktersassistente in verschillende praktijken.
Ik ben sinds november 2020 met veel plezier aan het werk op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Mijn doel is de patiënten zo goed mogelijk te helpen en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Karima El Hayani

Assistente
foto2

Ik ben sinds 1986 werkzaam als dietist/voedingskundige in Amsterdam. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende bevolkingsgroepen en culturen, mede doordat ik een tijdje in het buitenland heb gewerkt. Gaandeweg is mijn interesse en ervaring steeds meer komen te liggen bij het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Elke maandag draai ik een spreekuur op de praktijk.

Celeste Blankenzee

Dietiste
Seyhan Can diabetesverpleegkundige600

Tekst volgt.

Seyhan Can

Diabetesverpleegkundige
Prevoo

Mijn naam is Julia Prevoo. Ik ben in 2019 afgestudeerd als psychologe en werk sindsdien met zowel kinderen als volwassenen. Ik benader mensen met een open houding en ben een goede luisteraar. Ik streef ernaar om zo goed mogelijk bij jou aan te sluiten. Dit doe ik door je serieus te nemen en samen te onderzoeken waar ruimte is voor inzicht en eventueel verandering. Naast mijn werk bij deze huisartsenpraktijk ben ik werkzaam bij een kleine praktijk voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblematiek. Op woensdagen ben ik aanwezig.

Julia Prevoo

POH GGZ
Marga Blakenburg 600600

Maandag POH-S spreekuur en dinsdag vaste assistente

Marga Blakenburg

POH Somatiek
Marjolein de Jong 600600

Marjolein de Jong

Invalassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »