Medewerkers

foto coming soon

Mw. S. Yaylali (1978) - Sinds 2017 ben ik praktijkhouder. Ik heb mijn studie gezondheidswetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Mijn artsendiploma heb ik in 2010 behaald. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde, chirurgie en psychiatrie in Rotterdam. De opleiding huisartsgeneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam afgerond (UvA-AMC). Ik werk alle dagen, behalve de maandag.

S. Yaylali

Huisarts
C. Jobse, huisarts

Dhr. C. Jobse (1974) - Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam als huisarts. Ik werk elke maandag en regelmatig meerdere dagen per week in de huisartsenpraktijk. De overige dagen ben ik werkzaam bij andere huisartsenpraktijken of werk ik op de huisartsenpost.

C. Jobse

Huisarts
Wanda van denzen, assistente

Mijn naam is Wanda van Denzen, geboren in 1972, getrouwd en moeder van drie kinderen, woonachtig in Purmerend.

Vanuit de Kinderopvang en Thuiszorg ben ik in 2013 als assistente in de praktijk komen werken. Nog steeds met veel plezier!

Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wanda van Denzen

Assistente
foto1

Mijn naam is Judith Leijen-Fresco geboren in 1972. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen. Sinds 1991 ben ik werkzaam als doktersassistente. Jarenlang heb ik in dezelfde praktijk gewerkt maar sinds juli 2017 vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en ben ik in verschillende praktijken werkzaam. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe vaardigheden opgedaan en ik geniet van de charmes van deze multiculturele praktijk.

Judith Leijen Fresco

Assistente
Nikki Kooijstra, POH somatiek

Mijn Naam is Nikki Kooijstra, geboren in 1989, getrouwd en moeder van 2 jongens. Sinds 2013 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ik werk elke donderdag, daarnaast werk ik op verschillende huisartsenpraktijken en huisartsenposten.

Nikki Kooistra

POH Somatiek
indah 600600 yaylali

Ik ben geboren in 1989 in Amsterdam. Sinds december 2018 ben ik werkzaam in de praktijk als POH-S. Nadat ik in 2010 de opleiding voor doktersassistente heb afgerond heb ik een jaar verpleegkunde gestudeerd. Hierna heb ik werkervaring opgedaan als doktersassistente in een oogkliniek en daarna in diverse huisartsenpraktijken. Al gauw werd mijn interesse gewekt voor de functie praktijkondersteuner. In 2015 ben ik met veel plezier als praktijkondersteuner gestart en in januari 2018 heb ik mijn diploma hiervoor behaald. Als praktijkondersteuner begeleid ik u voor hart- en vaatziekten, diabetes, astma/COPD en ouderenzorg.

Indah Lekatompessy

POH Somatiek
Aylinn 600600 yaylali

Mijn naam is Aylinn Holthuis, geboren in 1992 en woonachtig in Amsterdam. Na mijn Bachelor Psychologie heb ik de masters klinische neuropsychologie en klinische psychologie gevolgd. Tijdens mijn studies heb ik werkervaring opgedaan in een aantal academische ziekenhuizen in Nederland. Naast mijn werk in deze huisartsenpraktijk ben ik werkzaam in een praktijk voor relatietherapie. Mijn werkdagen zijn maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Aylinn

POH GGZ
foto2

Ik ben sinds 1986 werkzaam als dietist/voedingskundige in Amsterdam. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende bevolkingsgroepen en culturen, mede doordat ik een tijdje in het buitenland heb gewerkt. Gaandeweg is mijn interesse en ervaring steeds meer komen te liggen bij het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Elke maandag draai ik een spreekuur op de praktijk.

Celeste Blankenzee

Dietiste
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »