Medewerkers

foto coming soon

Mw. S. Yaylali (1978) - Sinds 2017 ben ik praktijkhouder. Ik heb mijn studie gezondheidswetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Mijn artsendiploma heb ik in 2010 behaald. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde, chirurgie en psychiatrie in Rotterdam. De opleiding huisartsgeneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam afgerond (UvA-AMC). Ik werk alle dagen, behalve de maandag.

BIG-nummer: 09913329901

S. Yaylali

Huisarts
Sema Aydin 600600

Ik ben Sema Aydin. Sinds juni 2021 ben ik als huisarts werkzaam in deze praktijk.
In 2015 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Daarna heb ik ruim drie jaar gewerkt op de Spoedeisende Hulp in het Zaans Medisch Centrum (ZMC) en in het Academisch Medisch Centrum (AMC). Tijdens mijn huisartsenopleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende huisartsenpraktijken, in een verpleeghuis en in een Psychiatrische Penitentiaire Inrichting.
Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag.

BIG-nummer: 09918995401

S. Aydin

Huisarts / waarnemer
Karima El Hayani 600600

Mijn naam is Karima El Hayani ben geboren en getogen in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als doktersassistente in verschillende praktijken.
Ik ben sinds november 2020 met veel plezier aan het werk op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Mijn doel is de patiënten zo goed mogelijk te helpen en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Karima El Hayani

Assistente
foto2

Ik ben sinds 1986 werkzaam als dietist/voedingskundige in Amsterdam. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende bevolkingsgroepen en culturen, mede doordat ik een tijdje in het buitenland heb gewerkt. Gaandeweg is mijn interesse en ervaring steeds meer komen te liggen bij het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Elke maandag draai ik een spreekuur op de praktijk.

Celeste Blankenzee

Dietiste
Seyhan Can diabetesverpleegkundige600

Tekst volgt.

Seyhan Can

Diabetesverpleegkundige
Prevoo

Mijn naam is Julia Prevoo. Ik ben in 2019 afgestudeerd als psychologe en werk sindsdien met zowel kinderen als volwassenen. Ik benader mensen met een open houding en ben een goede luisteraar. Ik streef ernaar om zo goed mogelijk bij jou aan te sluiten. Dit doe ik door je serieus te nemen en samen te onderzoeken waar ruimte is voor inzicht en eventueel verandering. Naast mijn werk bij deze huisartsenpraktijk ben ik werkzaam bij een kleine praktijk voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblematiek. Op woensdagen ben ik aanwezig.

Julia Prevoo

POH GGZ
Marga Blakenburg 600600

Ik ben Marga Blakenburg, 50 jaar en reeds 32 jaar werkzaam als doktersassistente. Sinds juni 2019 heb ik mijn opleiding POH-S afgerond. Ik kom uit de Zaanstreek en werk 3 dagen op een HOED in Zaandam. Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn hobby's zijn sporten in zijn algemeenheid, graag wandel en fiets ik veel in de natuur.

Marga Blakenburg

POH Somatiek
Marjolein de Jong 600600

Marjolein de Jong

Invalassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »