Medewerkers

foto coming soon

Mw. S. Yaylali (1978) - Sinds 2017 ben ik praktijkhouder. Ik heb mijn studie gezondheidswetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Mijn artsendiploma heb ik in 2010 behaald. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde, chirurgie en psychiatrie in Rotterdam. De opleiding huisartsgeneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam afgerond (UvA-AMC). Ik werk alle dagen, behalve de maandag.

BIG-nummer: 09913329901

S. Yaylali

Huisarts
Karima El Hayani 600600

Mijn naam is Karima El Hayani ben geboren en getogen in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als doktersassistente in verschillende praktijken.
Ik ben sinds november 2020 met veel plezier aan het werk op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Mijn doel is de patiënten zo goed mogelijk te helpen en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Karima El Hayani

Assistente
Marga Blakenburg 600600

Ik ben Marga Blakenburg, 50 jaar en reeds 32 jaar werkzaam als doktersassistente. Sinds juni 2019 heb ik mijn opleiding POH-S afgerond. Ik kom uit de Zaanstreek en werk 3 dagen op een HOED in Zaandam. Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn hobby's zijn sporten in zijn algemeenheid, graag wandel en fiets ik veel in de natuur.

Marga Blakenburg

POH Somatiek
Zefanja 600600

Ik ben Zefanja van Montfoort. In 2020 ben in afgestudeerd als psychologe en op het moment ben ik me verder aan het specialiseren in de medische psychologie. Daarnaast ben ik op de vrijdagen aanwezig in de praktijk. Tijdens gesprekken bied ik graag een luisterend oor. Ik vind het belangrijk om iedereen aandachtig en met open blik te benaderen. Samen onderzoeken we zo goed mogelijk jouw lasten en krachten en bied ik ondersteuning waar nodig.

Zefanja van Montfoort

POH ggz
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button