Medewerkers

foto coming soon

Mw. S. Yaylali (1978) - Sinds 2017 ben ik praktijkhouder. Ik heb mijn studie gezondheidswetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Mijn artsendiploma heb ik in 2010 behaald. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde, chirurgie en psychiatrie in Rotterdam. De opleiding huisartsgeneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam afgerond (UvA-AMC). Ik werk alle dagen, behalve de maandag.

S. Yaylali

Huisarts
C. Jobse, huisarts

Dhr. C. Jobse (1974) - Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam als huisarts. Ik werk elke maandag en regelmatig meerdere dagen per week in de huisartsenpraktijk. De overige dagen ben ik werkzaam bij andere huisartsenpraktijken of werk ik op de huisartsenpost.

C. Jobse

Huisarts
foto1

Mijn naam is Judith Leijen-Fresco geboren in 1972. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen. Sinds 1991 ben ik werkzaam als doktersassistente. Jarenlang heb ik in dezelfde praktijk gewerkt maar sinds juli 2017 vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en ben ik in verschillende praktijken werkzaam. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe vaardigheden opgedaan en ik geniet van de charmes van deze multiculturele praktijk.

Judith Leijen Fresco

Assistente
Aylinn 600600 yaylali

Mijn naam is Aylinn Holthuis, geboren in 1992 en woonachtig in Amsterdam. Na mijn Bachelor Psychologie heb ik de masters klinische neuropsychologie en klinische psychologie gevolgd. Tijdens mijn studies heb ik werkervaring opgedaan in een aantal academische ziekenhuizen in Nederland. Naast mijn werk in deze huisartsenpraktijk ben ik werkzaam in een praktijk voor relatietherapie. Mijn werkdagen zijn maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Aylinn

POH GGZ
foto2

Ik ben sinds 1986 werkzaam als dietist/voedingskundige in Amsterdam. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende bevolkingsgroepen en culturen, mede doordat ik een tijdje in het buitenland heb gewerkt. Gaandeweg is mijn interesse en ervaring steeds meer komen te liggen bij het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Elke maandag draai ik een spreekuur op de praktijk.

Celeste Blankenzee

Dietiste
Seyhan Can diabetesverpleegkundige600

Tekst volgt.

Seyhan Can

Diabetesverpleegkundige
Marga Blakenburg 600600

Maandag POH-S spreekuur en dinsdag vaste assistente

Marga Blakenburg

POH Somatiek
Marjolein de Jong 600600

Marjolein de Jong

Invalassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »